شما مشتریان گرامی میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی کمپرسور رحیمی، محصولات خود را به راحتی خریداری کرده و دریافت نمایید. در این بخش کمپرسور دو مرحله ای را برای شما توضیح داده ایم.
کمپرسور دو مرحله ای، به کمپرسوری گفته می شود که در دو استیج، طبقه یا مرحله، هوا یا هر گاز دیگری را فشرده می کند. گاز در این کمپرسور ابتدا در مرحله اول فشرده شده و سپس با فشار متوسط وارد مرحله دوم می شود. در نهایت، گازی که از مرحله یا استیج دوم خارج می شود، فشار بالاتری خواهد داشت.
نحوه کار کمپرسور دو مرحله ای
برای بررسی نحوه کار یک کمپرسور دبل استیج، کمپرسور پیستونی را در نظر بگیرید. دو پیستون در این کمپرسور متصل به میل لنگ هستند. توان از طریق الکتروموتور به میل لنگ و سپس پیستون ها شده و در نهایت صرف فشرده شدن هوا می شود.
میل لنگ، پیستون ها را درون سیلندرها به جلو و عقب حرکت می دهد و به ترتیب، فرایندهای فشرده سازی و مکش به صورت پشت سر هم تکرار می شوند. در شروع به کار کمپرسور، ابتدا پیستون اول توسط میل لنگ به حرکت درآمده و با باز شدن شیر مکش، هوای محیط را به درون سیلندر می مکد.
سپس شیر مکش بسته شده و پیستون پس از رسیدن به پایین ترین نقطه، دوباره به سمت بالا حرکت می کند. در این مرحله، فشرده سازی گاز شروع می شود. در نهایت، پس از رسیدن فشار گاز به فشار مطلوب، شیر تخلیه باز شده و گاز با فشار متوسط وارد سیلندر دوم می شود.
مراحل کار سیلندر و پیستون دوم، دقیقا مشابه سیلندر و پیستون اول است با این تفاوت که هوای ورودی به آن، دارای فشار، دما و چگالی بیشتری است. پس از افزایش چگالی هوا، حجم آن کاهش می یابد و به همین دلیل، اندازه سیلندر دوم کوچکتر از سیلندر اول است.
مزایا
- طول عمر بالا
- استهلاک کم
- افزایش راندمان و بازدهی
- تعمیر و نگهداری آسان
- مصرف انرژی پایین
- نوسانات دمایی کم
- دارای کمترین میزان رطوبت در حین کار
- اندازه مناسب
کاربرد
ویژگیهای منحصر به فرد کمپرسور دو مرحله ای باعث شده است که استفاده از آن در بسیاری از صنایع بسیار کارامد باشد. کارهایی مانند نجاری، میخکوبی، حفاری، سنبادهزنی، فلزکاری، برش زدن، سنگزنی، مونتاژ و نگهداری خودرو، رنگآمیزی، تولید غذا و نوشیدنی، قالب گیری، بستهبندی، پودر کردن مواد، خرد کردن و غیره تنها بخشی از کاربردهای پرشمار این دستگاه کارامد هستند.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.