شما مشتریان گرامی میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی کمپرسور رحیمی، محصولات خود را به راحتی خریداری کرده و دریافت نمایید. در این بخش کمپرسور دیزلی را برای شما توضیح داده ایم.
کمپرسور دیزل به یک دستگاه مکانیکی گفته می شود که با فشردن گازها، حجم آن را به حداقل رسانده و فشار گاز را به حداکثر می رساند. به کمپرسور های دیزل به دلیل استفاده از سوخت های فسیلی مانند گازوئیل، کمپرسور های دیزلی گفته می شوند.
بنابراین کمپرسورها با توجه به نوع سوخت مصرفی شان دارای انواع مختلفی هستند. انواع کمپرسور دیزل بر اساس نوع موتور و ساختار آنها دسته بندی می شود. کمپرسور های دیزلی که دارای گشتاور و دور موتور بیشتری هستند از قدرت بالایی جهت فشرده سازی هوا بهره مند می باشند.
کاربردهای کمپرسور دیزلی
- صنایع دفاعی و ساخت تجهیزات نظامی
- برای ساخت صنایع و سازههای متحرک
- صنایع شیمیایی و پتروشیمی و معادن
- صنایع دارویی، غذایی و نساجی
- صنایع کاغذسازی
- ساخت دستگاههای حمل و نقل در صنایع حمل و نقل دریایی و ریلی
- صنعت خودروسازی
- صنعت وسایل کار و لوازمخانگی
مشخصات کمپرسور دیزلی
رادیاتور آب
همانطور که مشخص است رادیاتور آب برای خنک کردن موتور دیزلی استفاده میشود. البته در بعضی از کمپرسورها رادیاتور آب وجود ندارد و این کمپرسورها با هوا خنک میشوند که به آنها کمپرسور هوا خنک میگویند. کمپرسورهای هوا خنک بیشتر در مناطق سردسیر کارایی دارند.
رادیاتور روغن
واحد هواساز برای اینکه خنک کار کند نیاز به روغن دارد. این روغن هم در داخل رادیاتور روغن خنک میشود و به واحد هواساز برمیگردد.روغنی که برای این کار استفاده میشود از نوع روغن هیدرولیک است.
تانک ذخیره هوا
بعد از اینکه هوا در واحد هواساز فشرده شد به سمت مخزن ذخیره هوا هدایت میشود.در بالای این مخزن یک ریگلاتور وجود دارد.فشار خروجی توسط این ریگلاتور تنظیم میشود و تا زمانی که هوای فشرده به آن حد مجاز نرسیده باشد هوا خارج نمیشود.
قبل از اینکه هوا از مخزن ذخیره هوا خارج شود از یک فیلتر سپراتور عبور میکند. وظیفه این فلیتر جدا کردن روغن از هوا میباشد تا هوای خشک از کمپرسور خارج شود. روغن جدا شده از هوا باز برای خنک کاری واحد هواساز به چرخه برمیگردد.
رادیاتور هوا
رادیاتور هوا مربوط به قسمت موتور دیزلی میشود. وظیفه رادیاتور هوا خنک کردن هوای ورودی به موتور دیزلی است.این کار باعث افزایش راندمان موتور دیزلی میشود.
انواع موتور های دیزلی
موتور های دیزلی از نظر ساختار دارای دو نوع هستند:
- موتور دیزل دو زمانه
- موتور دیزل چهار زمانه
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.